Om Træning i TKR

Der er træning både sommer og vinter ved klubbens dygtige trænere mod en rimelig betaling. Det foregår som individuel træning eller som holdtræning inddelt efter niveau, fra begynder til øvede.

HVOR
I sommerperioden fra primo maj til ultimo september spiller vi på 6 grusbaner på Ryparkens Idrætsanlæg på Østerbro (banerne er kommunalt ejede, men fra 2016 drevet af TKR).

Om vinteren fra 1. oktober til 1. maj har vi baner i Svanemøllehallen og Ryparkhallen på Østerbro.

TILMELDING
Du finder de udbudte træningshold under menuen Tilmelding/Event og /Træning. Her kan du også læse mere om de enkelte holds niveauer, priser og tidspunkter og tilmelde dig.

De fleste træningshold bliver udbudt på månedsbasis. Hold øje d. 15 kl. 20 i hver måned for hold den efterfølgende måned. Juniorhold udbydes på sæsonbasis og lægges ud på hjemmesiden d. 15 april og d. 15 september.

SENIORTRÆNING

Seniortræningen, sommer 2021 (maj, juni, august, september) (juli -fri)

Mandag kl.16-17 let øvede (bane 4, 4 deltagere), kl.17-18.30 øvede (bane 4-5, 6 deltagere), kl.18.30-20 øvede bane 4-5, 6 deltagere). Træner: Kenneth Schmidt

Onsdag kl.15.30-17 øvede (bane 4-5, 6 deltagere). Træner: Kenneth Schmidt

Torsdag kl.15-16, øvede over 60 år, kl. 16-17 begyndere, kl.17-18 begyndere/let øvede , kl.18-19 let øvede (alle på bane 4, max 4 deltagere). Træner: Søren Thomsen

Specialværksteder - åben træning

Lørdag kl.14-16 er der lørdagsværksted på to baner og op til 8 deltagere. Man melder sig under Event og træningen bliver løbende udbudt. Træner er Ole Nørgaard Jensen

Gennem sæsonen kommer der særlige værkstedstilbud, udbudt under Event.

---

Der bliver udbudt træning efter forskellige niveauer og det er derfor vigtigt at du ser dig selv i øjnene så holdene bliver så homogene som mulige.
Niveauerne er således:

Begynder
Begynder i gang med første sæson eller spillet en enkelt sæson med meget begrænset træning. Ønsker at lære de grundlæggende slag og møde andre nystartede.

Let øvet
Har spillet 1-2 sæsoner og tidligere modtaget nogle træningspas. Kan med en ligeværdig partner holde bolden i spil 10 gange. Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik for serv, grundslag, flugtninger og smash. Vil møde andre let øvede. Har ambitioner om at spille kampe.

Øvet
Har spillet jævnligt i flere år (gennemsnit 1 gang pr. uge hele året). Føler sig sikker i de fleste principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kender desuden de taktiske principper for single og doublespillet. Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil startende med serv og ved brug af alle grundslag, også i en kampsituation ved brug af hele banen. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

Plus 60 år
Som noget nyt tilbyder vi i år et hold målrettet øvede seniorer over 60 år

JUNIORTRÆNING

Juniortræning om sommeren (maj, juni, august, september)

Juniortræningen begynder primo maj. Den finder sted i Ryparken mandage og lørdage.

Holdene har et max på 4 spillere. Om lørdagen dog op til 8 deltagere med brug af to baner.

Træningen er lukket i juli.

Deltagelse kræver medlemskab. Man tilmelder sig for hele sæsonen.

Mandag trænes på 3 hold fra kl.16-19 (med Andreas Schmidt) (begyndere/ let øvede/ øvede) (bane 6)

Lørdag trænes på 3 hold fra kl.10-13 (med Ole Nørgaard) (familietennis/ let øvede/ øvede /meget øvede) (bane 2-3). Ole vil fordele de større juniorer efter niveau.

VINTERSÆSON

Om vinteren råder klubben over et begrænset antal banetider. Derfor er vinterens tennistræning også begrænset. Den ligger for seniorer normalt mandag, tirsdag og onsdag aften og for juniorer lørdag formiddag (Ryparken) og søndag eftermiddag (Svanemøllehallen). Mere info følger mod sæson 2021-2022.