Om Træning i TKR

Der er træning for juniorer og seniorer både sommer og vinter ved klubbens dygtige trænere mod en rimelig betaling. Det foregår primært på hold, som er inddelt efter niveau.

(For at tilmelde sig træning skal man være medlem af klubben).

HVOR
I sommerperioden fra d. 1. maj til 1. oktober spiller vi på vores 6 grusbaner på Ryparkens Idrætsanlæg.
Om vinteren fra d. 1. oktober til 1. maj har vi baner i Svanemøllehallen og Ryparkhallen på Østerbro.

FIND DIT NIVEAU
Der bliver udbudt træning efter forskellige niveauer og det er derfor vigtigt at du ser dig selv i øjnene så holdene bliver så homogene som mulige.

Begynder
Begynder i gang med 1. eller 2. sæson. Ønsker at lære de grundlæggende slag og møde andre nystartede.

Let øvet
Kan med en ligeværdig partner holde bolden i spil 10 gange. Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik for serv, grundslag, flugtninger og smash. Vil møde andre let øvede. Har ambitioner om at spille kampe.

Øvet
Føler sig sikker i de fleste principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kender desuden de taktiske principper for single og doublespillet. Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil startende med serv og ved brug af alle grundslag, også i en kampsituation ved brug af hele banen. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

TILMELDING
Du finder de udbudte træningshold under menuen Tilmelding - vælg derefter : Event og Juniortræning eller Seniortræning. Her kan du også læse mere om de enkelte holds niveauer, priser og tidspunkter og tilmelde dig.

Seniorhold bliver udbudt på månedsbasis. Hold øje d. 15. i hver måned kl. 20 for hold den efterfølgende måned.

Juniorhold udbydes på sæsonbasis og lægges ud på hjemmesiden d. 15. april og d. 15. september.

VINTER / INDENDØRSTRÆNING 2021/22:

Juniorerne kan melde sig på følgende hold opdelt på niveauer og alderstrin.

Lørdag: 2 hold kl. 9-11 i Ryparken.                ( Træner: Andreas Schmidt )
Søndag: 3 hold kl.14-17 i Svanemøllehallen  ( Træner: Ole Nørgaard )

Deltager-max er 6, tiden er en time, sæson prisen (oktober-april) er 700 kr.

Seniorerne kan melde sig på 7 forskellige hold hver måned. Opdelt på 3 niveauer (let øvede, øvede, meget øvede)

Man kan kun tegne sig for én træningstid pr. måned, for at give plads til flest mulige.

Mandag: 3 hold mellem kl.19 og 23 - læg mærke til at det sene hold er for holdspillere.
Torsdag: 2 hold (begge øvede) kl.15 og 18. Holdene er på 1 time og 20 minutter, og har et deltager-max på 4. Træner: Kenneth Schmidt.

Tirsdag: 2 hold kl.19 og 20. Begge på 1 time og med deltager-max på 4. Træner: Andreas Schmidt.

Senere når vi kender de endelige weekendtider, vil der blive tilbudt en række enkeltvise tennis værksteder for seniorer. Nærmere information kommer.

........................

SOMMER 2021,

Seniortræningen, sommer 2021 (maj, juni, august, september) (juli -fri)

Mandag kl.16-17 let øvede (bane 4, 4 deltagere), kl.17-18.30 øvede (bane 4-5, 6 deltagere), kl.18.30-20 øvede bane 4-5, 6 deltagere). Træner: Kenneth Schmidt

Onsdag kl.15.30-17 øvede (bane 4-5, 6 deltagere). Træner: Kenneth Schmidt

Torsdag kl.15-16, øvede over 60 år, kl. 16-17 begyndere, kl.17-18 begyndere/let øvede , kl.18-19 let øvede (alle på bane 4, max 4 deltagere). Træner: Søren Thomsen

Specialværksteder - åben træning

Lørdag kl.14-16 er der lørdagsværksted på to baner og op til 8 deltagere. Man melder sig under Event og træningen bliver løbende udbudt. Træner er Ole Nørgaard Jensen

Gennem sæsonen kommer der særlige værkstedstilbud, udbudt under Event.

Juniortræning om sommeren (maj, juni, august, september)

Juniortræningen begynder primo maj. Man tilmelder sig for hele sæsonen.

Holdene har et max på 4 spillere. Om lørdagen dog op til 8 deltagere med brug af to baner. Træningen er lukket i juli.

Mandag trænes på 3 hold fra kl.16-19 (med Andreas Schmidt) (begyndere/ let øvede/ øvede) (bane 6)

Lørdag trænes på 3 hold fra kl.10-13 (med Ole Nørgaard) (familietennis/ let øvede/ øvede /meget øvede) (bane 2-3). Ole vil fordele de større juniorer efter niveau.