Der er træning for juniorer og seniorer både sommer og vinter ved klubbens dygtige trænere mod en rimelig betaling. Det foregår primært på hold, som er inddelt efter niveau.
(For at tilmelde sig træning skal man være medlem af klubben, dvs. have betalt sommerkontingent).

Hvor

I sommerperioden fra d. 1. maj til 1. oktober spiller vi på vores 6 grusbaner på Ryparkens Idrætsanlæg. I skift mellem sæsoner tilbydes også træning på vores nye hybridbaner.
Om vinteren fra d. 1. oktober til 1. maj har vi baner i Svanemøllehallen og Ryparkhallen på Østerbro.

Find dit niveau

Der bliver udbudt træning efter forskellige niveauer og det er derfor vigtigt at du ser dig selv i øjnene så holdene bliver så homogene som mulige.

Niveau B

Føler sig sikker i de fleste principper for serv, grundslag, angrebsslag, flugtninger og smash. Kender desuden de taktiske principper for single og doublespillet. Kan med ligeværdig partner holde bolden i spil startende med serv og ved brug af alle grundslag, også i en kampsituation ved brug af hele banen. Har ambitioner om at blive bedre til kamp.

Niveau C

Let øvet - Kan med en ligeværdig partner holde bolden i spil 10 gange. Ønsker at lære de grundlæggende principper og teknik for serv, grundslag, flugtninger og smash. Vil møde andre let øvede. Har ambitioner om at spille kampe.

Niveau D

Begynder i gang med 1. eller 2. sæson. Ønsker at lære de grundlæggende slag og møde andre nystartede.

Tilmelding

Du finder de udbudte træningshold under menuen Tilmelding - vælg derefter : Event og Juniortræning eller Seniortræning. Her kan du også læse mere om de enkelte holds niveauer, priser og tidspunkter og tilmelde dig.

Læs og hent pdf om junior og senior-træning for april-maj-juni 2022 her:  TKR_april_juni_2022.pdf

Læs og hent pdf om junior og senior-træning for august-september 2022 her: TKR_aug_sept_2022.pdf