FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har gjort os umage for at få alle relevante informationer med på hjemmesiden, så kig gerne igennem, om der ikke er svar på det, du søger.

Vi har dog samlet nogle af de mest stillede spørgsmål herunder:

Hvordan får jeg en fast bane indendørs?
- Der er stort efterspørgsel, om en fast banetid. Du kan skrive dig op på venteliste for at tilkendegive din interesse. Ventelisten til være tilgængelige fra september og du finder den under fanebladet Tilmelding -> event:

Er der træning indendørs?
- Ja, der udbydes træning månedsvis i i forskellige niveauer med 4 spillere på hvert hold. Tilmeldingen åbnes d. 15. hver måned. Der er rift om pladserne grundet vores sparsomme forhold. Du kan læse mere under Træning i TKR:

Kan jeg booke baner indendørs?
- Som udgangspunkt ikke. Vi kan nogle gange skaffe weekendtider, som vi sender ud til fri booking blandt medlemmerne. Denne information kommer til dig via nyhedsbrevet, og som nyhed på forsiden af hjemmesiden her.

Hvordan melder jeg mig ud?
- Du kan melde dig ud på flere måde. Det nemmeste er, at stoppe dit medlemskab under "Mine Tilmeldinger" i din profil øverst til højre på hjemmesiden. Du kan også skrive til bestyrelse@tkr.dk såfremt første måde ikke virker.