Om Træning i TKR

Udendørs (sommer)
I sommerperioden fra primo maj til ultimo september spiller vi på 6 grusbaner på Ryparkens Idrætsanlæg på Østerbro, som er kommunalt ejet, men fra 2016 drevet af TKR.

Indendørs (vinter)

Ledige banetimer i Svanemøllehallen og Ryparkhallen udbydes én gang om året, typisk medio september under menupunktet Aktiviteter. Interesserede medlemmer får mulighed for at skrive sig på en liste med deres ønske om spilletidspunkt. Klubbens ledelse fordeler derefter de ledige banetimer. Det er som regel meget, meget svært at få banetimer indendørs, men evt. ledige banetider vil blive annonceret på hjemmesiden under Nyheder ultimo september.

Træning

For de interesserede er der træning både sommer og vinter ved klubbens dygtige trænere mod en rimelig betaling. Det foregår som individuel træning eller holdtræning.