Vi har midlertidigt stoppet for tilgangen af nye medlemmer i 2020 og 2021. Hvis du ønsker medlemskab, bedes du skrive dig på ventelisten (under tilmelding), og så vil du blive tilbudt medlemsskab, såfremt det er muligt (formentligt hører du fra os primo maj).

Velkommen til TKR. Ønsker du at blive medlem, skal du selv oprette dig med en profil i systemet. En profil oprettes ved at klikke på "opret profil" i øverste højre hjørne.

Indmeldelsesproceduren er leddelt, men følg blot anvisningerne. Det er i korthed:

Oprettelse af PROFIL, derefter går  du til BANEBOOKING og finder BETAL i øverste bjælke.

Betaling af medlemsgebyr (dog ikke passive) giver
       - helårsmedlemskab
       - fri adgang til at booke udendørsbaner (gratis)
       - adgang til at deltage i klubbens aktiviteter
       - mulighed for at søge om indendørsbaner (Se Events fra august/september)
Kontingent betales herefter inden 15. marts hvert år.

Som passivt medlem støtter du TKR økonomisk. Du kan ikke spille, tilmelde dig aktiviteter, stemme til generalforsamling, have vinterbane eller deltage i udvalg. Du slipper dog for gebyr på 100 kr, hvis du ønsker aktivt medlemskab året efter.

Typer af medlemsskab:

Indmeldelsegebyr første år
Seniorer (A medlem)

Juniorer (J medlem)

Passive (P medlem)

Gæstespil

75 kr. sammen med et medlem

Sådan betaler du dit medlemskab hvis du er nyt medlem - eller var medlem sidste år
1.Opret din profil under OPRET PROFIL
2. Log ind
3.Gå til Banebooking og klik på det medlemskab du ønsker at betale.
4.Betal dit medlemskab via Internet og Dankort
5.Herefter har du nu adgang til banebookingen og er medlem af klubben.
6.Du kan booke baner umiddelbart

Sådan betaler du dit passive medlemsskab

1.Opret din profil under OPRET PROFIL
2.Log ind
3.Klik ind på Banebooking og klik på passivt medlemsskab.
4.Betal dit passive medlemsskab via Internet og Dankort.
5.Du har nu betalt passivt medlemsskab i klubben.

Evt.
  • Når du har oprettet din profil skal du ikke ændre den, med mindre du har rettelser til den.
  • Du har dit eget personlige password hvilket er lettere at huske, når du skal booke bane.
  • Hvis du har glemt dit password sendes det automatisk til din mailboks, hvis du beder om det.
         KLIK PÅ ”glemt password” under LOG IND boksen øverst på siden.
  • For dem der har glemt sit password og ikke har en PC kontakter du klubben på info@tkr.dk