Vi har midlertidigt stoppet for tilgangen af nye medlemmer.
Hvis du ønsker medlemskab for 2022, bedes du skrive dig på venteliste (under: Tilmelding -> Events).
OBS. For at skrive dig på venteliste skal du oprette en profil først (i øverste højre hjørne)

Velkommen til TKR.

Indmeldelsesproceduren er leddelt, det er i korthed:

1) Oprettelse af PROFIL. En profil oprettes ved at klikke på "opret profil" i øverste højre hjørne.

2 ) Gå til BANEBOOKING og find BETAL i øverste bjælke.

Betaling af medlemsgebyr (dog ikke passive) giver
       - helårsmedlemskab
       - fri adgang til at booke udendørsbaner (gratis)
       - adgang til at deltage i klubbens aktiviteter
       - mulighed for at søge om indendørsbaner (Se Events fra august/september)
Kontingent betales herefter inden 15. marts hvert år.

Typer af medlemsskab:

Indmeldelsegebyr første år
Seniorer (A medlem)

Juniorer (J medlem)

Passive (P medlem)

Gæstespil

75 kr. sammen med et medlem

Passivt medlemskab
er for aktive medlemmer, som for et år eller to ikke kan benytte sig af klubbens tilbud f.eks. pga. skade eller udlandsrejse.
Du slipper for at betale indmeldelsesgebyr, hvis du går tilbage til aktivt medlemskab igen (og har fortrinsret på en evt. venteliste). Passivt medlemskab er ligeledes for tidligere aktive medlemmer, som ønsker at bevare en tilknytning til klubben, og er velkomne til klubbens åbne arrangementer (ex. standerhejsning).
Passive medlemmer kan ikke spille, ikke tilmelde sig aktiviteter, er uden valgbarhed og stemmeret til generalforsamlinger.

Sådan betaler du dit medlemskab hvis du er nyt medlem - eller var medlem sidste år

1.Opret din profil under OPRET PROFIL
2. Log ind
3.Gå til Banebooking og klik på det medlemskab du ønsker at betale.
4.Betal dit medlemskab med Dankort
5.Herefter er du medlem af klubben, og har nu adgang til banebookingen.
6.Du kan booke bane umiddelbart

NB.
  • Du får dit eget personlige password, hvilket er lettere at huske, når du skal booke bane.

• Hvis du har glemt dit password sendes det automatisk til din mailboks, hvis du beder om det.
         KLIK PÅ ”glemt password” under LOG IND boksen øverst på siden.
  • For dem der har glemt sit password og ikke har en PC kontakter du klubben på info@tkr.dk