Velkommen til Tennisklubben Ryvang (TKR)

- Københavns hyggeligste tennisklub

TKR spiller på 6 grusbaner i Ryparken mellem Hellerup og Østerbro i København, med omkring 750 medlemmer.

Vi har hold i nogle af de bedste rækker i Danmark og samtidig en stor motionistafdeling samt familie-tennis. Der er træning for både juniorer og seniorer, og der afholdes hvert år holdturneringer, klubmesterskaber, hyggeturneringer og fester.

Derudover drager hvert forår ca. 40 medlemmer på en uges hyggelig tennistur sydpå.

Læs mere om muligheder for træning her

Obs! Der er stoppet for yderligere tilgang af medlemmer. Skriv dig derfor på venteliste hvis du ønsker medlemskab for sommersæsonen 2022. Ventelisten finder du under menuen; Tilmelding - event.
Du hører derefter fra os i april, når vi ved hvor mange vi kan tilbyde medlemskab.