Så er det tid at melde sig til Sjællandsmesterskaberne Indendørs 2020. TKR refunderer gebyr for deltagelse. Læs invitationen neden for, og find uddybende information og beskrivelse af de enkelte rækker ved at klikke her:

Kære alle

Så er det tid at melde sig til Sjællandsmesterskaberne Indendørs 2020, som afvikles i perioden 4.-19. januar 2020 på Sjælland.

Der er finaler søndag den 19. januar 2020 i Hillerød Tennisklub og Ølstykke Tennisklub.

Man behøver ikke have licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Med andre ord, denne turnering er for ALLE tennisspillere uanset niveau.

Kort fortalt så inddeles rækkerne efter spillernes placering på ranglisten, så man vil møde ligeværdige modstandere og få spillet gode kampe.

Sidste frist for tilmelding er 29. november 2019 og foregår på spillernes profil i Tournament Software.

Veteran og seniorrækkerne er i år adskilt, så veteraner kan dermed deltage i op til 6 rækker. Kun finaledagen den 19. januar 2020 spilles der både senior og veteranfinaler.

Juniorer U14 og ældre kan deltage i op til 3 rækker i alt i junior og senior.

Har man spørgsmål til turneringen, kontakt venligst undertegnede.

Daniel Mølgaard Nielsen

Ekstern konsulent