Tennisklubben Ryvang, TKR

TKR er en tennisklub, der lægger vægt på både den sportslig udfoldelse, det sociale og på hygge. Vi har ca. 700 medlemmer, hvor de fleste er motionister.

Vi har turneringshold for de ambitiøse spillere fra 1. division til serie 4 og serie H.

Klubben har til huse i Ryparken på Københavns Kommune idrætsanlæg. TKR var oprindelig en klub for døve, derfor har denne gruppe en speciel status og fordele i klubben, selv om det store flertal af medlemmer er hørende.

Vi er en brugerdrevet klub med medlemsdemokrati og en automatiseret administration der foregår via Klub Modul.

Udendørs (sommer)

I sommerperioden fra primo maj til ultimo september spiller vi på 6 grusbaner på Ryparkens Idrætsanlæg på Østerbro, som er kommunalt ejet, men fra 2016 drevet af TKR.

Indendørs (vinter)

Ledige banetimer i Svanemøllehallen og Ryparkhallen udbydes én gang om året, typisk medio september under menupunktet Aktiviteter. Interesserede medlemmer får mulighed for at skrive sig på en liste med deres ønske om spilletidspunkt. Klubbens ledelse fordeler derefter de ledige banetimer. Det er som regel meget, meget svært at få banetimer indendørs, men evt. ledige banetider vil blive annonceret på hjemmesiden under Nyheder ultimo september.

Træning

For de interesserede er der træning både sommer og vinter ved klubbens dygtige trænere mod en rimelig betaling. Det foregår som individuel træning eller holdtræning. Se nærmere under Træning.

Arrangementer
Klubben afholder mange arrangementer. Turneringer, fester, en tennisrejse til et varmt land, ProAM og træning. Se løbende under punkterne Events og Træning. Vi skriver også ud herom i nyhedsbreve, så sørg for at være tilmeldt.