Om TKR

Tennisklubben Ryvang, TKR

TKR er en tennisklub, der lægger vægt på både den sportslige udfoldelse, det sociale samvær og på hygge. Vi har ca. 700 medlemmer, hvor de fleste er motionister.

Vi har turneringshold for de ambitiøse spillere fra 1. division til serie 4 og serie H.

Klubben har til huse i Ryparken på Københavns Kommunes idrætsanlæg. TKR var oprindelig en klub for døve, derfor har denne gruppe en speciel status og fordele i klubben, selv om det store flertal af medlemmer er hørende.

Vi er en brugerdrevet klub med medlemsdemokrati og en automatiseret administration der foregår via Klub Modul.

Arrangementer

Klubben afholder mange arrangementer. Turneringer, fester, en tennisrejse til et varmt land, ProAM og træning. Se løbende under punkterne Tilmelding. Vi skriver også ud herom i nyhedsbreve, så sørg for at være tilmeldt.