Nyhedsbrev med aktiviteter for udendørssæsonen 2019

Kære medlemmer

Så er vi for alvor i gang. Først, tak for en dejlig standerhejsning. Det var dejligt at se så mange på anlægget.

Vejret har været med os og vores investering i natvanding fra sidste år viser allerede sit værd. Banerne virker solide og gode, men sørg for at passe på dem og plej dem, så vi alle har mest mulig glæde af dem.

I dette nyhedsbrev finder du de kommende aktiviteter for udendørssæsonen 2019. Husk du også løbende kan se kommende aktiviteter på hjemmesiden.


Lørdagsværkstedet

Gennem sommersæsonen holdes et åbent træningsværksted, hver lørdag eftermiddag kl.14-16. Man tilmelder sig over Event på hjemmesiden til de enkelte lørdage. De tilmeldte deles efter niveau i to grupper, og så veksles der på de to baner mellem spil og instruktion. Værkstedet er for alle, nye som øvede. Træner Ole Nørgaard. Pris 50 kr. pr gang.


Åben bane søndag eftermiddag

Vi vil gerne etablere en fælles spilletid søndag eftermiddag, hvor man blot kan møde op. Vi reserverer fast to baner kl.14-16. Under Event kan man melde sin deltagelse, så andre kan se det. Vi vurderer løbende tilmeldingen og justere baneantallet op eller ned efter behov.

PRO-AM

Et spillearrangement med trænere, turneringsspillere og motionister med efterfølgende grill, - afholdes sandsynligvis d. 22. august. Nærmere info følger..


Ryvang Garros

Danmarks største tennisevent med tennis på allerhøjeste niveau med musik, bar, grill og engagerede tilskuere lørdag den 22. juni. Dette vil du som tenniselsker ikke gå glip af. Tilmeld dig her og inviter dine venner - det er gratis: https://www.facebook.com/events/1995831927389901/

Holdkampe

Vores 1-7. hold spiller løbende holdkampe. Du kan se på hjemmesiden, hvornår disse spilles. Til de vigtigste hjemmekampe åbner vi for lidt morgenkaffe samt lidt sodavand og øl - og hvis stemningen er til det - også grill. Kom og se noget god tennis og støt spillerne.

 

Double-akademi

Afholdes medio august med instruktion og træning i doublespillets finesser. Nærmere info kommer.

Klubmesterskaber

For seniorer og juniorer holdes klubmesterskaberne forventeligt i august-september. Mere information følger herom.

TennisCamps

I de to første uger af sommerferien - uge 27 (1-4 juli) og uge 28 (8-11 juli) afholdes JuniorCamps.

Den 25. august afholdes en SeniorCamp.

Priser og nærmere info følger.


OBS! Guide til bedre kluboplevelse

Gå ind og følg klubben på vores Facebook side her: https://www.facebook.com/TennisKlubRyvang/

Køb dit klubtøj til sæsonen her: https://tkr.sportyfied.com/da


Med sportslige hilsner

Bestyrelsen

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle