Klubmesterskaber 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Klubmesterskaberne i TKR.

Deltag i TKRs traditionsrige klubmesterskaber, hvor sæsonens mestre i både single- og doublerækker skal findes.

Indtil finalerne aftales selv indbyrdes spilletidspunkt mellem spillerne inden en angivet deadline. Desuden spilles der med egne bolde frem til finalerne og bedst af tre sæt med match-tiebreak til 10 i et eventuelt tredje sæt.

Finalerne spilles lørdag d. 26. september og kan IKKE rykkes.

Tilmeldingsfristen er den 18. august, hvorefter lodtrækning og spilleplan offentliggøres på hjemmesiden.

Du kan i år tilmelde dig følgende rækker:

Herresingle A (HSA)
Herresingle B (HSB)
Damesingle A (DSA)
Damesingle B (DSB)
Herredouble A (HDA)
Herredouble B (HDB)
Mixdouble (MD)

Damedouble (DD)
Juniorsingle 12-18 år (JS)

Herresingle motionist (HSM)
Damesingle motionist (DSM)
Herredouble motionist (HDM)

A-rækkerne er som udgangspunkt tiltænkt holdspillere fra 1. til 4. holdet.
B-rækkerne er tiltænkt øvede spillere med match-erfaring.

Vi giver igen mulighed for at man kan tilmelde juniorer. Alt efter deltagerantallet vil juniorer blive opdelt efter alder- dvs. hvis der er mange tilmeldte med stor spredning i alderen vil der blive 2 rækker.

Der kræves minimum fire deltagere pr. række for oprettelse. Ved for få antal deltagere slås rækker sammen eller rækken aflyses.

Du skal besvare alle 3 felter om deltagelse/ikke deltagelse i rækkerne.

Husk desuden at angive din doublemakker under bemærkninger, hvis du stiller op i double.

Hvis du ikke har en makker - så skriv det - og vi vil forsøge at sætte dig sammen med en anden makkerløs.

Mvh Turneringsledelsen / Pia Bech Knudsen og Mikael Brauner

18.08.2020
21.08.2020 kl. 08.00 - 26.09.2020 kl. 23.00
Ryparken udendørs