Juniortræning

Tilmelding til træning sker i den grønne top menu - under "Træning", i feltet Tilmelding til træning.
 Tilmeldingen åbner den 20.april. Juniortræningen begynder onsdag den 3. maj 2017

For at være med på juniortræningen skal man selvfølgelig være indmeldt, hvilket man gør
på hjemmesiden under Booking/Kontingent.
Derefter tilmelder man sig sit hold under Træning og klikker på prisen: 400 kr.

Der planlægges med træningstimer: Onsdage kl.16-17, 17-18 og lørdage kl.9-10. 10-11, 11-12.
Begge dage er første times hold beregnet på de yngste, begyndere og let øvede.
De øvrige timers hold er beregnet på de lidt ældre og øvede.
Ved fuldtegnede hold vil vi overveje supplerende træningshold.

Trænings-gebyret for hele udendørssæson (maj-juni + august-september)er 400 kr. Betalingen gælder for en ugentlig træningstime.
Der er ingen træning i juli.
Man er først tilmeldt, når man har fået en mail med kvittering for betalingen.
Der er mulighed for sammen med juniorer fra andre klubber at deltage i en junior-sommercamp i Ryparken.
De holdes mandag den 26.-29. juni og 3.-6. juli..
Se nærmere under http://www.tenniscamp.dk/. TKRjuniorer der deltager kan efterfølgende få et tilskud fra klubben.

Er der spørgsmål til juniortræningen så kontakt Lars Tonnesen på bestyrelsen@tkr.dk